5 نکته قبل از خرید اینترنت TD-LTE

این روزها کاربران سوالات زیادی درباره اینترنت TD-LTE می‌پرسند. آن‌ها به دنبال جایگزینی برای اینترنت ADSL هستند و میان اینترنت ۴G و TD-LTE مردد هستند.

عدم اطلاع‌رسانی کامل و کافی اپراتورها درباره این نوع سرویس اینترنت نیز باعث سردرگمی بیشتر کاربران و متقاضیان اینترنت شده است.

بسیاری از کاربران اقدام به خرید مودم و سرویس اینترنت TD-LTE کردند و هزینه نسبتا سنگینی پرداختند ولی بعد متوجه برخی نکات شدند که در نهایت به کنار گذاشتن این اینترنت منجر می‌شود. بنابراین؛ بهتر است قبل از خرید یک سرویس اینترنت TD-LTE یا مودم TD-LTE این ۵ نکته اساسی و مهم را بدانید:

۱- تفاوت اینترنت ۴G با اینترنت TD-LTE

عمده سوال‌های کاربران درباره تفاوت اینترنت موبایل یا ۴G با اینترنت TD-LTE است. بسیاری از مردم تصور می‌کنند اینترنت TD-LTE همان ۴G یا ۴.۵G است و روی موبایل قابل استفاده است. در واقع، این دو نوع اینترنت از یک نسل اما با دو نوع فناوری هستند. اینترنت ۴G برای استفاده روی دستگاه‌های موبایل است ولی اینترنت TD-LTE در حالی‌که بی‌سیم بوده ولی برای استفاده در مکان‌های ثابت است.

بنابراین، نمی‌توان این دو را به جای یکدیگر استفاده کرد یا از سیم‌کارت TD-LTE روی گوشی موبایل و از سیم‌کارت ۴G برای اینترنت TD-LTE سود برد.

۲- سیم‌کارت TD-LTE

برای استفاده از اینترنت TD-LTE نیاز به سیم‌کارت مخصوص TD-LTE دارید. این سیم‌کارت قابلیت مکالمه یا پیامک ندارد و روی گوشی‌های موبایل قرار نمی‌گیرد. این سیم‌کارت فقط روی مودم‌های TD-LTE نصب شده و با سیم‌کارت ۴G کاملا متفاوت است. سیم‌کارت ۴G روی گوشی موبایل نصب می‌شود و قابلیت مکالمه و پیامک دارد.

۳- مودم TD-LTE

مودم TD-LTE با مودم ۴G متفاوت است. اگر می‌خواهید به طور کامل تفاوت‌های این دو مودم را بدانید به مطلب «مودم ۴G بخریم یا مودم TD-LTE؟» مراجعه کنید.

در ایران؛ هر اپراتور TD-LTE مودم‌های مخصوص خودش را عرضه کرده و این مودم‌ها قفل شده یا اصطلاحا لاک شده هستند. مودم TD-LTE یک اپراتور را نمی‌توانید برای اینترنت TD-LTE یک اپراتور دیگر استفاده کنید.

نمی‌توانید از مودم‌های آنلاک در بازار برای استفاده از اینترنت TD-LTE یک اپراتور استفاده کنید.

در بازار مودم‌هایی هست که هم از اینترنت ۴G و هم از اینترنت TD-LTE پشتیبانی می‌کنند ولی برای هریک نیاز به سیم‌کارت جداگانه دارند. مودم TF-i۶۰ ایرانسل از این ویژگی برخوردار است.

اخیرا، مودم‌های TD-LTE آنلاک شده‌ای هم وارد بازار ایران شده است ولی عمدتا قیمت بسیار بالایی داشته و خرید آن‌ها به صرفه نیست. بهتر است همیشه یکی از مودم‌های عرضه شده توسط اپراتورها را انتخاب کنید.

۴- سرعت و مناطق پوشش‌دهی

سرعت اینترنت فورجی بیشتر از تی‌دی‌ال‌تی‌ای است. مبین‌نت اینترنت TD-LTE با حداکثر سرعت ۴۰ مگابیت و ایرانسل سرعت ۸۰ مگابیت ارایه می‌دهند و هرچه آنتن‌دهی بیشتر باشد؛ سرعت اینترنت بیشتر خواهد بود.

اما در عمل؛ دستیابی به چنین سرعت‌هایی برای کاربران میسر نیست و مشکلاتی مانند آنتن‌دهی ضعیف، پوشش‌دهی ضعیف، مناطق پوشش‌دهی TD-LTE و مودم‌ها باعث می‌شوند که سرعت‌های به مراتب کمتر از اینترنت ۴G به دست بیاید.

مناطق پوشش‌دهی اینترنت TD-LTE نسبت به ۴G بسیار کمتر است و در حال حاضر، بزرگ‌ترین چالش کاربران TD-LTE است.

۵- قیمت و بسته‌ها

اینترنت TD-LTE ارزان‌تر از اینترنت ۴G است اگرچه تنوع بسته‌ها و طرح‌های تشویقی کمتری دارد. بسته‌های اینترنت TD-LTE با حجم بالا و عمدتا مدت زمان طولانی‌تر مانند ۶ ماهه و یک ساله عرضه می‌شوند که نشان می‌دهد برای کاربران پرمصرف مناسب است. البته، در سال‌های اخیر، اپراتورها بسته‌های متنوع‌تری به کاربران پیشنهاد می‌دهند ولی باز هم حجم بسته‌ها زیاد است.

اینترنت TD-LTE برای کاربران سازمانی یا کاربران حرفه‌ای و پرمصرف مناسب‌تر است. کاربران خانگی که مصرف حجم اینترنت زیادی دارند نیز می‌توانند سراغ اینترنت تی‌دی‌ال‌تی‌ای بروند ولی کاربری که می‌خواهد چند گیگابایت در ماه مصرف داشته باشد؛ بهتر است سراغ اینترنت فورجی معمولی برود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

دسته بندی ها

  • بر اساس شبکه
  • 3G

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!